My Attic

Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij My Attic! Ik ben Marij, gek op dingen maken en opknappen, styling, fotografie, kleur, vintage en reizen. Naast mijn werk als designer in de modebranche,  ben ik druk met bloggen en verzamelen. Laat je inspireren en neem een kijkje op mijn blog of in mijn shop!

Blog

Mijn zolder is de plek waar ik vintage meubeltjes en accessoires opsla en opknap. Vandaar ook de naam My Attic. Mijn blog is de plek waar ik al mijn ideeën en creativiteit kwijt kan. Ik deel hier DIY projecten, leuke adresjes, mijn kringloopvondsten en geef je een kijkje in mijn huis waar ik constant aan het veranderen en stylen ben. Ook werk ik regelmatig samen met kleinere en grotere merken die bij me passen.

Shop

Ik word ontzettend blij van het bezoeken van kringloopwinkels & rommelmarkten. Door de jaren heen heb ik een flinke verzameldrang ontwikkeld met als gevolg: mijn shop! Puur op gevoel neem ik alles mee wat me aanspreekt en wat ik mooi vind. Van retro vazen, servies, lampen, borduurwerk & bloempotten tot krukjes, stoelen, tafels en bureaus. Door dit alles op mijn eigen manier op te knappen & te stylen, laat ik je zien dat vintage items een verrassende twist kunnen geven aan je interieur!