My Attic

Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij My Attic! Ik ben Marij, allround stylist, content maker en eigenaar van mijn blog & webshop. Ik ben verslaafd aan interieurinspiratie en het delen daarvan. Mijn stijl kenmerkt zich door een uitgesproken kleurgebruik, de mix van design, vintage, DIY projecten en souvenirs. Al jaren heb ik een passie voor het zoeken naar vintage schatten en geef mijn vondsten ook vaak een nieuw leven door ze op te knappen. Sinds kort huur ik ook een studio waar ik diy projecten uitwerk, meubels opknap, fotografeer en vintage meubels & accessoires verkoop in mijn showroom!

Blog

Het begon allemaal in 2011 op mijn zolder. Ik startte met mijn blog en begon hiermee tegelijkertijd met de zoektocht naar mijn eigen stijl. Op mijn zolder knapte ik vintage meubels & accessoires op en maakte hier composities mee die ik fotografeerde. Door de jaren heen is er een hoop veranderd maar toch ook weer niet. Nog altijd ligt mijn passie bij styling en fotografie. Maar ook bij het opknappen en hergebruiken van tweedehands spullen. Kleur is de rode draad door mijn werk. Hiermee kan ik mij onderscheiden en raak ik oneindig geïnspireerd! Op mijn blog vind je dus interieurinspiratie, DIY projecten, stylingtips en kleurinspiratie!

Shop

In mijn shop vind je zorgvuldig geselecteerde en opgeknapte items die een unieke toevoeging aan jouw interieur kunnen zijn! Van retro vazen en potten, verlichting, woonaccessoires tot krukjes, stoelen, tafels, kasten en bureaus. Door dit alles op mijn eigen manier op te knappen & te stylen, laat ik je zien dat vintage items een verrassende twist kunnen geven aan je interieur! Sinds kort kun je ook mijn showroom bezoeken bij De Werf in Alphen a/d Rijn waar live geshopt kan worden!