My Attic

Service

Bezorgen en afhalen

Alle producten van My Attic kunnen worden afgehaald in overleg.

Bestellingen die door de brievenbus kunnen, of als pakket verstuurd kunnen worden, zullen binnen 5 werkdagen worden verzonden.

Brievenbuspost en pakketpost kan worden verzonden binnen Nederland en Belgie.

Wanneer een product te groot is om als pakket te worden verzonden, is het mogelijk om in overleg het product af te halen of te laten bezorgen. In dit geval kunt u contact opnemen via shop@entermyattic.com. Dit staat dan ook vermeld bij het product.

De bezorgkosten voor producten die niet op de post kunnen zijn 0,45 per kilometer (met een minimum van 25,-). Deze producten kunnen alleen worden bezorgd binnen Nederland.

Retourneren

Wanneer u niet tevreden bent met het geleverde product, kan het artikel retour worden gestuurd binnen 14 dagen. Dit zal direct na ontvangst gemeld moeten worden via shop@entermyattic.com. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Mits het artikel niet is beschadigd, zal het aankoopbedrag binnen 7 dagen op uw rekening worden teruggestort.

International

If you’re not living in The Netherlands or Belgium but you’re interested in one of my products? Just contact me on shop@entermyattic.com and I’ll see what I can do for you!