my attic shop

Service

Bezorgen en afhalen

Alle producten van My Attic kunnen worden bezorgd en worden afgehaald in overleg.

Bestellingen die door de brievenbus kunnen of als pakket verstuurd kunnen worden, zullen binnen 5 werkdagen worden verzonden.

Brievenbuspost en pakketpost kan worden verzonden binnen Europa.

Wanneer een product te groot is om als pakket te worden verzonden, is het mogelijk om in overleg het product af te halen of te laten bezorgen. In dit geval kun je contact opnemen via shop@entermyattic.com. Dit staat dan ook vermeld bij het product.

De bezorgkosten voor producten die niet op de post kunnen zijn 0,40 per kilometer. Deze producten kunnen alleen worden bezorgd binnen Nederland.

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met het geleverde product, kan het artikel retour worden gestuurd binnen 14 dagen. Stuur dan direct na  ontvangst een e-mail naar shop@entermyattic.com. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Mits het artikel niet is beschadigd, zal het aankoopbedrag binnen 7 dagen op je rekening worden teruggestort.

Wanneer een product is beschadigd kun je contact opnemen via shop@entermyattic.com en zullen we in overleg een gepaste oplossing vinden. Wanneer het product kapot of incompleet aankomt zal uiteraard het aankoopbedrag worden vergoedt.

International

If you’re not living in The Netherlands or Belgium but you’re interested in one of my products? Just contact me on shop@entermyattic.com and I’ll see what I can do for you!