Studio MadebyME

[title text=”Wie zijn wij?” color=”#000000″ text_align=”center”]

Wij zijn Marij en Evert en samen runnen wij ons bedrijf “My Attic”. Al jaren doen wij dit samen maar sinds April 2021 heeft Evert zich officieel bij het bedrijf gevoegd. MadebyME staat voor de projecten die wij samen bedenken en uitwerken. Onze kracht is dat we elkaar erg goed aanvullen met de verschillende kwaliteiten die we hebben. Marij heeft vooral kijk op design, kleur en styling waar Evert met name is gespecialiseerd in ruimtelijk- en technisch inzicht, het bedenken en uitwerken van mooie maatwerk oplossingen en het uitvoeren daarvan. Dit maakt ons samen tot een goed team!

Maatwerk meubilair

Ben je op zoek naar een handige & mooie maatwerk oplossing voor interieur of voor het indelen van een bepaalde ruimte? Of wil je een meubel op maat laten maken?

Wij denken graag mee aan de perfecte oplossing voor jouw interieur. Of de wens een wandkast, garderobekast, voorraadkast, inbouwkast, tv-meubel, bureau, wastafelmeubel, tussenwand of zelfs een overkapping is, je bent bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het leuk om mee te denken en zien het als een uitdaging om samen tot een perfect resultaat te komen. Voor de uitvoering van deze projecten op maat kun je ook bij ons terecht! Dit alles gebeurd uiteraard allemaal in goed overleg.

Hierboven en hiernaast zie je voorbeelden van verschillende maatwerk projecten die wij hebben afgerond. Ook op onze blogpagina kun je projecten bekijken waar we aan hebben mogen werken.

Wekt dit jouw interesse en wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier!

Set Design & Eventstyling

Naast interieur maatwerk kun je bij ons ook terecht voor set design, styling, props en decorstukken op maat voor de aankleding van fotoshoots, beursstands of events. Denk hierbij aan toffe panelen in allerlei vormen, sokkels, zuilen, 3D vormen of extra aankleding met meubels & accessoires voor het decor.

Of je nu zelf al een plan hebt of juist behoefte hebt aan onze inbreng en ideeën voor een bepaald thema, concept of kleurgebruik, wij helpen je graag met het ontwerp en de uitvoering!

Neem contact op via het onderstaande formulier of via info@entermyattic.com als je vragen hebt of om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Interesse?

Heb je interesse in één van de diensten die wij aanbieden? Of heb je vragen over de mogelijkheden voor een bepaald project? Mail ons dan via info@entermyattic.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt ons ook telefonisch bereiken op +316 28727273 (Marij) of +316 30959652 (Evert). Hoe meer informatie je ons kunt geven over jouw vraag of project, des te beter. Zo kunnen wij jouw vraag zo goed mogelijk beantwoorden!