Showroom

my attic showroom

De showroom van My Attic is gevestigd op De Werf in Alphen a/d Rijn. Naast onze creatieve werkplaats en fotostudio vindt je hier onze showroom waar wij graag andere vintage-liefhebbers zoals wij ontvangen. Heb je iets moois gezien in onze online shop en wil je het even in het echt bekijken of ophalen? Of ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor leuke vintage en retro meubelen en accessoires hebben staan? Kom dan langs in onze showroom, hier kun je alle items uit onze webshop komen bekijken. Daarnaast vind je hier ook nog vintage items die nog niet online staan. Je bent van harte welkom om tijdens openingstijden of op afspraak te komen kijken.

DE WERF

De Werf is een creatieve broedplaats waar verschillende bedrijven zijn gevestigd. Denk aan meubelmakers, kunstenaars, interieurbouwers en verkopers van vintage meubels, accessoires en kleding. Ondernemers op De Werf werken voornamelijk met hun handen, maken iets en zijn bezig met hergebruik/circulaire economie. De Werf is gevestigd in de oude fabriekshallen op het voormalige Biesterfeldterrein in Alphen a/d Rijn.

OPENINGSTIJDEN

Soms is het fijn om een meubelstuk in het echt aan te raken, te bekijken en uit te proberen. Daarom ben je van harte welkom om onze showroom op afspraak te bezoeken! Wil je langskomen? Neem dan contact op via info@entermyattic.com of bel naar 0628727273 om een afspraak te maken.

ROUTE

Voer bij je navigatie het volgende adres in:

Industrieweg 4, Alphen a/d Rijn

Wanneer je het bovenstaande adres invoert kom je uit bij de juiste ingang. Aan deze kant van het gebouw zie je o.a. de bedrijven “Dickens Style”, “Van Gilst Design” en “Stout”. Je kunt naar binnen bij de grote zwart metalen deuren.