Blauw in je interieur, zo kies je de juiste tint!

Een tijdje geleden deed ik op Instagram een oproep aan jullie: “Ik ga twee blogs schrijven over de kleuren blauw en groen, wat willen jullie graag weten?”. Ik kreeg een hoop hele leuke vragen binnen zoals “Hoe herken ik een warme of koele blauw- of groentint?” en “Hoe zorg ik ervoor dat de kleur blauw in mijn interieur niet te kil oogt?”. Ik deelde de vragen in, in een aantal hoofdvragen en heb hier geprobeerd zo goed mogelijk antwoord op te geven! Als eerste komt de kleur blauw aan bod. Zit je al een tijdje te denken om deze kleur toe te passen thuis? Maar vind je het lastig om een tint te kiezen? Dan heb je hopelijk iets aan mijn tips op de website van Flexa…

Ben je benieuwd? Hier lees je de blogpost die in het teken staan van de kleur blauw!

Fotografie: Marij Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.