Groen in je interieur, zo pas je het toe!

groen in je interieur

Groen is een ontzettend populaire kleur die veel wordt gebruikt in interieurs… Waarom? Het is een verfrissende en veelzijdige kleur die vooral geassocieerd wordt met positieve onderwerpen zoals vernieuwing, natuur, duurzaamheid en groei. De kleur heeft dus ook een positieve uitwerking op de sfeer in je interieur en daarom ook op je humeur! Ik heb de kleur groen zelf ook op verschillende manieren toegepast in ons interieur. Zo was mijn kantoor een lange tijd groen (Vol Tijm) en schilderde ik de muur op zolder later ook in dezelfde kleur. In onze woonkamer kreeg een grote wand de kleur Full River en Lush River. De blog die ik hierover schreef is nog altijd 1 van mijn best gelezen artikelen!

EEN VEEL GEZOCHTE KLEUR

Uit onderzoek bleek dat er veel wordt gezocht op de kleur groen, er is dus veel vraag naar! In samenwerking met Flexa schreef ik daarom een blog over deze fijne kleur! Via Instagram deed ik een oproep aan mijn volgers wat zij graag wilden weten over deze kleur. Ik deelde deze vragen op in groepen en heb in de blogpost de vragen zo goed mogelijk geprobeerd te beantwoorden! Je vindt de blog met antwoorden en tips op de website van Flexa (klik). Hopelijk raak je geïnspireerd om ook met groen aan de slag te gaan in huis!

Fotografie: Marij Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.