Kerstdecoratie in onze woonkamer

kerstballen oker

Vandaag maakte ik wat foto’s van de kerstdecoratie in onze woonkamer. Ik ben eigenlijk elk jaar een beetje laat met het delen van ons kersthuis. Het liefst doe ik dit namelijk begin December, als iedereen de kerstboom nog in huis moet halen. Maar op de een of andere manier lukt me dat steeds niet… Helemaal geen ramp natuurlijk want het blijft leuk om hier inspiratie over te delen op mijn blog! Ik vind het zelf ook altijd heerlijk om mezelf tijdens deze maand te overladen met kerstinspiratie! Wat is er leuker dan binnenkijken bij anderen, en dan helemaal wanneer interieurs zo feestelijk zijn versierd?! Hopelijk worden jullie ook geïnspireerd en vooral vrolijk van deze blogpost!

kerstdecoratie ster

DOZEN VOL KERSTDECORATIE

In mijn vorige blogpost deelde ik onze “net-even-anders” kerstboom die ik versierde met de prachtige hangers van Sissy-Boy… Nog niet gezien? Hier lees je deze blogpost! Na deze leuke samenwerking gingen de hangers weer terug in de doos en hing ik onze boom vol met mijn eigen kerstdecoratie. Zoals ik al wel eerder heb verteld; ik heb een aardige verzameling aan kerstdecoratie! Op onze vliering staan flink wat dozen vol met kerstballen, hangers, kerststerren, lichtjes en andere decoratie. Ik kan maar moeilijk iets wegdoen en elk jaar combineer ik alles ook weer anders met elkaar. Ik vind het vooral leuk om nieuwe en tweedehands kerstdecoratie met elkaar te mixen. Dit jaar koos ik voor okergeel, mintgroen, donkergroen en goud in de boom. Deze kleuren komen ook terug de woonkamer dus dit matcht dan natuurlijk ook lekker…

OUD & NIEUW

Oude en nieuwe kerstdecoratie dus. Struinen bij de kringloop naar vintage kerststerren of bijzondere ballen vind ik heerlijk. Zo kun je voor met een klein budget al een aardige verzameling aanleggen kan ik je vertellen! In onze kerstboom van dit jaar hangen bijvoorbeeld mooie donkergroene ballen van de kringloop. De glanzende okergele ballen kocht ik 2 jaar geleden bij het tuincentrum en ook de matte mintgroene kocht ik bij het tuincentrum. De velvet mosterdgele ballen kocht ik dit jaar bij CASA, mooi zijn ze he? De papieren hangers met gouden glitters kocht ik jaren geleden bij Hema en vind ik nog steeds erg leuk! De papieren kerststerren boven de bank zijn van Dille & Kamille en de houten kerstster op het plankje is dan weer van de kringloop. Ook op het dienblad op de salontafel staat een mix van oude en nieuwe kandelaars en kerstboompjes. Vooral de vintage glazen kerstboom vind ik erg mooi!

kerst kaarsen

kerstdecoratie tak

vintage kerstster

kerstboom  kerstster

KERSTPOSTER VAN ZILVERBLAUW

Van de week ontving ik deze geweldige kerstposter van Zilverblauw. Wederom een prachtig eigen ontwerp van Casper en Anki, gedrukt op heel mooi mat en stevig papier… Ik kocht de lijst van WOWN van 70cm x 100cm bij de Kwantum waar de poster perfect in past. Ik vind ‘m echt fantastisch staan tegen de donkergroene muur, meer heb je eigenlijk niet nodig om een kerstsfeer te creëren in huis! Hij knalt lekker van de kast af toch? Je kunt deze poster hier bestellen in de webshop van Zilverblauw. Bedankt Anki & Casper, wat onwijs lief om deze poster cadeau te doen!

poster kerstboom

zilverblauw poster

EVEN LEKKER BIJKOMEN

De komende weken rond ik nog wat dingen af maar ga ik vooral even lekker genieten van wat meer rust. Ik heb daar aan het einde van het jaar altijd wel behoefte aan, even lekker bijkomen en opladen voor een nieuw jaar… Daar ben ik vast niet de enige in! Voor mij betekend dit vooral lekker rommelen in huis en misschien een beetje klussen, films kijken, leuke dingen doen met vrienden en inspiratie opdoen voor wat veranderingen in huis. Die verander kriebels begonnen al in Oktober en gaan voorlopig nog niet weg! Ik heb nu al heel veel zin in het nieuwe jaar en ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad gaat komen… Saai zal het (net als 2018) in ieder geval niet worden! Ik ben nog steeds zo blij met de beslissing om voor mijzelf te starten en heb het afgelopen jaar al zoveel geleerd. Bedankt dat jij (ja jij!) mij volgt en de moeite neemt om mijn posts te lezen, lieve reacties te plaatsen en misschien ook wel iets besteld hebt in mijn webshop! Voor nu alvast hele gezellige feestdagen voor jullie!

kerstdecoratie kerstboom

kerstballen oker

Styling & fotografie: Marij Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.