3x Stylen met de nieuwe wooncollectie van Karwei

karwei wooncollectie

Ieder najaar brengt Karwei weer een heerlijke nieuwe wooncollectie uit die helemaal is ingespeeld op de laatste interieurtrends. Ik vind het elk jaar weer leuk om te zien met welke trendy meubels en accessoires Karwei komt en welke thema’s worden gebracht. Ook dit najaar was ik weer blij verrast door de nieuwe collectie vol hebberigmakende items! Extra leuk om met deze nieuwe items aan de slag te gaan met het stylen van hoekjes in huis om jullie te inspireren. Omdat Karwei met drie thema’s komt dit seizoen, besloot ik met elke najaarstrend een hoekje in huis te stylen. Ik ben erg benieuwd wat jullie favoriete thema is, ik begin deze blogpost maar gelijk met mijn eigen favoriete thema…

NAJAARSTREND 1: AARDIG AARDS

Mijn persoonlijke favoriet, de najaarstrend “Aardig Aards”, een thema met mooie warme aardetinten zoals terracotta, oudroze, roestbruin en zand. Deze kleuren combineer je voor dat zachte sfeertje met natuurlijke en vooral aaibare materialen. Ik maakte een groepering van accessoires bovenop onze vintage wandkast die ook zo’n fijne warme kleur heeft wat het geheel dus alleen maar versterkt. Ik koos voor een mix van verschillende vormen en materialen en kon de buste ook zeker niet laten staan, die is toch geweldig?! Om het kleurenpalet nog wat kracht bij te zetten schilderde ik twee canvassen in bijpassende kleuren, een eenvoudige manier om kleur toe te voegen in huis. Het stoeltje met boucle bekleding vind ik helemaal geweldig en kocht ik later zelf ook voor bij onze eettafel. Maar hier staat hij ook erg leuk onder de schemerlamp met glazen bijzettafel. Door binnen dit thema te werken met wat zwarte accenten maak je het geheel niet al te zoet!

najaarstrend karwei

NAJAARSTREND 2: GROEN DOEN

Groen, we zijn er nog lang niet klaar mee! Of je nu all the way gaat en een urban jungle in huis creëert, of dat je het wat subtieler aanpakt, we worden blij van groen in huis! Door de natuur naar binnen te halen, breng je direct een dosis positieve vibes in je interieur. Groen is namelijk de kleur die we associeren met groei, vernieuwing en balans. Binnen dit thema kun je het spannend maken door verschillende tinten groen met elkaar te combineren. Ik stylde dit hoekje met een zwart metalen side table, een botanische messing tafellamp, groen gekleurd glaswerk en natuurlijk een plant! Ook hier koos ik ervoor om een geschilderd canvas te gebruiken, dit keer met een streeppatroon. Wederom heel eenvoudig te maken met brede tape.

karwei najaarstrend

NAJAARSTREND 3: OH NATUREL

Mijn trouwe volgers weten dat ik echt een liefhebber van kleur ben. Mijn interieur compleet hullen in natureltinten zul je mij dus niet zo snel zien doen. Toch moet ik zeggen dat ik deze najaarstrend van Karwei erg kan waarderen! Dat komt omdat er ondanks de subtiele, natuurlijke kleuren, er wel genoeg pit in zit door de toffe accessoires, moderne vormen en de zwarte accenten. Ik shopte een aantal mooie vazen, een dienblad en kandelaar in bruin marmer en een hele bijzondere lamp! Het ribbel patroon van de vazen komt terug in ons DIY wandmeubel, daar word ik dus heel blij van… Ook de kleur op de muur (Rich Butterscotch) past natuurlijk erg mooi bij dit thema. Met wat schelpen en droogbloemen of takken haal je ook binnen dit thema de natuur in huis.

Nu ben ik heel benieuwd welke najaarstrend jullie favoriet is, vertel!

najaarstrend
karwei wooncollectie

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Karwei.

Styling en fotografie: Marij Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.