Bladeren van papier uit het boek van Studio ROOF

bladeren van papier in vaas

Afgelopen week versierde ik een kaal muurtje in de slaapkamer met bladeren van papier. Deze bladeren van papier knipte ik uit het leuke en inspirerende boek “Bladeren” van Studio ROOF. Dit kleurrijke styling & diy boek kocht ik tijdens een bezoek aan Villa Augustus met mijn zus. Wat een geweldige plek trouwens! Na een heerlijk uitgebreide brunch struinden we nog wat rond door de mooie grote tuin van Villa Augustus en werden we best een beetje hebberig door alle mooie spullen die te koop waren in de shop! Ik ging dus naar huis met een hoofd vol inspiratie, een volle buik en dit fijne boek…

bladeren van papier

KNIPKUNST

Toen ik mijn blog voor vtwonen wilde gaan maken leek het me leuk om iets met deze bladeren van papier te doen. Ik ging er even lekker voor zitten en knipte bijna alle blauwe, groene en lichtgrijze bladeren uit het boek. Al dat geknip werkt best rustgevend kan ik je vertellen! Fijn als je even je gedachten wilt verzetten dus. Op sommige bladeren zitten ook vouwlijnen waardoor je de bladeren nog meer diepte geeft en ze dus meer gaan leven als het ware. In het boek staan leuke tips en vind je prachtige foto’s over wat je allemaal met de bladeren van papier kunt doen. Maak bijvoorbeeld een slinger, versier je cadeaus of stop ze in een lijstje!

Ik gebruikte de bladeren dus om het kale muurtje mee op te leuken. Met stukjes washi tape plak je de bladeren gemakkelijk op!

bladeren van papier aan de muur

papieren bladeren

decoratie van bladeren

IN EEN VAAS

Een andere leuke manier om de bladeren van papier te gebruiken is door ze in een vaas te zetten. Om ervoor te zorgen dat ze niet slap naar beneden zouden hangen verstevigde ik ze eerst met ijzerdraad. Ik plakte een stuk ijzerdraad aan de achterkant vast met kleine stukjes plakband. Heel fijn zo’n boeket van papier, je hebt er geen omkijken naar! Eigenlijk kun je de papieren bladeren eindeloos hergebruiken. Je haalt ze zo weer van de muur of uit de vaas en stopt ze dan evt weer tijdelijk terug tussen het boek. Ik denk dat ik nog veel plezier zal hebben van dit boek!

bladeren van papier

vol tijm flexa

papieren bladeren

bladeren van papier in vaas

Meer DIY inspiratie bekijken op mijn blog? Klik dan hier!

Fotografie: Marij Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.