Eigenhuis & Interieur op de vt wonen & designbeurs

vtwonen & designbeurs eigen huis & interieur

Als laatste deel ik graag nog het Eigenhuis & Interieur huis op de vtwonen & designbeurs met jullie! Toen ik nog niet zoveel gezien had van de beurs werd ik al door meerdere mensen getipt om zeker een kijkje te nemen bij de stand van Eigenhuis & Interieur. Toen ik het met mijn eigen ogen ging bekijken begreep ik gelijk waar al dat enthousiasme vandaan kwam!

Wat een heerlijke explosie van kleur, prints, bijzondere vormen en materialen! Dan heb ik het natuurlijk vooral over de huiskamer die was ingericht met een mix & match van grafische patronen, een bank met een heel hoog knuffelgehalte, bijzonder keramiek en prachtig design. Er zullen waarschijnlijk maar weinig mensen zijn die hun huiskamer op deze manier in durven richten, maar daar gaat het hier denk ik niet per se om. Het is fijn om geïnspireerd te raken van dingen die niet alledaags zijn, dingen die je nog niet zo heel veel ziet! Daarom vond ik deze huiskamer zo leuk…

Eigenhuis & Interieur op vtwonen & designbeurs

Eigenhuis & Interieur

Eigenhuis & Interieur keramiek

Eigenhuis & Interieur kunst

vtwonen & designbeurs eigen huis & interieur

vtwonen & designbeurs eigen huis & interieur

Niet alleen de huiskamer op de stand van Eigenhuis & Interieur was mooi om te zien, ook de groene eethoek was erg fijn… Een mooie strakke design keuken was gecombineerd met een luxe eethoek met groene velvet stoelen, goudkleurig bestek en mooi servies. Naast de eethoek was een soort binnentuin vol tropische planten gecreëerd, een echte urban jungle!

vtwonen & designbeurs eigen huis & interieur

vtwonen & designbeurs eigen huis & interieur

Ook de slaapkamer vond ik erg geslaagd… De gehele vloer & de wanden waren bekleed met een kurkprint, heel gaaf! Mooie neutrale poederkleuren waren gecombineerd met designstukken in bijzondere vormen. Een slaapkamer in ton sur ton wat eigenlijk ook in het vtwonen huis was te zien maar dan weer op een hele andere manier.

Ik werd dus erg blij van deze inspiratiekamers bij Eigenhuis & Interieur! Als het je niet gelukt is om een bezoekje te brengen aan de vt wonen & designbeurs, hoop ik dat je via deze weg toch nog inspiratie op hebt kunnen doen! Klik hier om het vtwonen huis te zien en hier voor het “Artist Home” van Karwei.

vtwonen & designbeurs eigen huis & interieur

vtwonen & designbeurs eigen huis & interieur

Photography: Marij Hessel

One reply on “Eigenhuis & Interieur op de vt wonen & designbeurs

  • PuurKurk

    Wat leuk. De foto’s van de wandkurk en kurkvloer zijn van ons, PuurKurk.

    We hebben de stand gemaakt voor de vt wonen beurs in de RAI Amsterdam.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.