De Mirage deken van Ferm Living, ik ben verliefd!

mirage deken

Een nieuwe aanwinst in ons interieur, de Mirage deken van Ferm Living! Dit item stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en dankzij deze samenwerking met MisterDesign ligt hij nu op onze bank te pronken. Het door Trine Andersen opgerichte Ferm Living is 1 van mijn favoriete interieurmerken vanwege het Scandinavisch design waar ik zo van houd. Daarbij vind ik het kleurgebruik en de prints van dit merk altijd fantastisch! Recent kocht ik al een vloerkleed van dit merk en deze deken is hier een hele mooie aanvulling op!

mirage deken ferm living

KUNST OP DE BANK

Toen ik de deken uit de verpakking haalde werd ik direct verliefd op de kleuren, het patroon en de kwaliteit. De Mirage deken is aan beide kanten te gebruiken door het jacquard weefsel. Beide kanten hebben namelijk een ander kleurenpalet, hier op de foto zie je de kant met gebroken wit, donkerblauw, mosterd en roestbruin. De andere kant een overwegend donkergroene kleur, ook prachtig! Het patroon bestaat uit abstracte vormen waardoor de deken doet denken aan een kunstwerk van textiel. De deken is dan ook ontzettend tof als wandkleed aan de muur, iets wat ik later misschien ook nog ga proberen! Voor nu vind ik dit geweven kunstwerk vooral erg mooi op de bank…

mirage deken

ALS DETAIL

Zelfs in opgevouwen staat is deze deken om van te smullen. Je kunt eindeloos variĆ«ren door de deken op een andere manier op te vouwen en deze bijvoorbeeld over de leuning van de bank of een stoel te hangen. Op de foto’s hieronder zie je wat een klein detail van de deken al doet met de ruimte. Daar kan ik dus echt van genieten, zo’n mooi detail! Wat ik ook zo mooi vind is de structuur en de stevige kwaliteit van de deken. Je merkt het vast wel, ik ben erg enthousiast… Het liefst zou ik de complete woonkamer aankleden met meubels en accessoires van Ferm Living maar het moet natuurlijk ook geen showroom worden. Ik houd me voorlopig dus weer even in šŸ˜‰

mirage

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Fotografie & styling: Marij Hessel

2 replies on “De Mirage deken van Ferm Living, ik ben verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.