Omringt door dahlia’s bij Fam Flowerfarm

dahlia's

Vorige week Zondag bezocht ik samen met mijn moeder de dahliavelden van FAM Flower Farm. In 2018 bezocht ik al de tulpenvelden van Linda en Marlies, hier kun je de foto’s bekijken. Toen was ik er in het begin van de avond en zagen we de zon langzaam wegzakken, zo mooi! Deze keer hadden Linda en Marlies een lekkere brunch georganiseerd en brak gelukkig ook het zonnetje weer door. Ik moet zeggen dat ik de dahlia’s nog mooier vond dan de tulpen! En wat waren er ontzettend veel varianten te zien, zo bijzonder!

dahlia's
dahlia's

STRIKE A POSE!

Het was ontzettend leuk dat ik mijn moeder mee mocht nemen. Als zij ergens gelukkig van wordt is het wel van de natuur. Ik zag haar genieten en dat deed me heel erg goed! Linda stelde voor om ons samen op de foto te zetten, zo’n bijzonder moment moet gewoon vastgelegd worden… We gingen op de schommel zitten achterin het veld en Linda schoot lekker veel foto’s. Dit vind ik zelf de leukste omdat het plezier er vanaf straalt! Na allemaal prachtige foto’s gezien te hebben van mede instagrammers in de bloemenvelden van FAM Flower Farm wilde ik stiekem ook wel zo’n foto van mezelf. Ondanks dat ik vaak een beetje raar ga doen als er een camera op me is gericht, zaten er toch een paar leuke foto’s bij. Bedankt Linda!

Verder hebben we natuurlijk eindeloos veel foto’s gemaakt van de verschillende dahlia’s. Stuk voor stuk zijn ze prachtig, ik kon wederom niet stoppen met fotograferen!

fam flowerfarm dahlia's

MIJN EIGEN BOEKET MET DAHLIA’S

Voordat we vertrokken mochten we een mooi boeket samenstellen. Marlies liep met ons mee door de velden en nam echt de tijd om alle favorieten bij elkaar te verzamelen. Zo lief! Het was een heerlijke en gezellige middag die me extra dierbaar is omdat mijn moeder erbij was… Eenmaal thuis ging ik gelijk aan de slag met mijn boeket. Ik verdeelde de dahlia’s over twee vazen die ik bij de kringloop heb gevonden. De woonkamer fleurde helemaal op door deze kleurenexplosie! Elke dahlia is op zichzelf werkelijk een kunstwerkje om naar te kijken, je geloofd toch niet dat dit uit een bol kan komen?

Nogmaals dank lieve Linda en Marlies voor deze fantastische dag!

dahlia's

Fotografie: Marij Hessel

5 replies on “Omringt door dahlia’s bij Fam Flowerfarm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.