Diy Christmas workshop: kerstkrans maken

kerstballen

En hop, we zitten alweer in de kerstsferen… Ik was vorige week Zondag druk in de weer met heerlijk geurende eucalyptus takken, leuke kerstdecoratie en droogbloemen. Waarom? Samen met Tanja geef ik op zaterdag 1 december een Diy Christmas Workshop bij restaurant Luc in Utrecht! Hoe leuk is dat?! Wij vinden het het in ieder geval ontzettend leuk (de voorbereiding alleen al) en zouden natuurlijk heel graag met onze lieve en trouwe volgers aan de slag gaan… Tijdens deze diy christmas workshop maak je een gepersonaliseerde kerstkrans die daarna bij jou thuis kan shinen tijdens de feestdagen. Dit alles op een inspirerende en gezellige plek in hartje Utrecht. Ok vooruit, wij zorgen ook voor wat lekkers! Klinkt goed toch?

kerstballen

EEN UNIEKE KERSTKRANS

Tanja en ik gingen dus alvast aan de slag om een aantal leuke voorbeelden te maken voor de workshop. We gebruikten een metalen ster en een metalen ring om kransen te maken en daarnaast maakten we ook een variant van takken. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos dus je kunt de krans echt helemaal naar jouw eigen smaak samenstellen. Wij maakten gebruik van verschillende eucalyptus takken, takken van de aspergeplant, droogbloemen, vilten balletjes mooie hangers en mini kerstballetjes. Binnen een paar uur hadden we dus al drie mooie varianten gemaakt die we ook meenemen naar de workshop voor inspiratie. Nog leuker natuurlijk als jij er weer net je eigen twist aan geeft!

KOM JIJ OOK?

Is je interesse gewekt? Hieronder alle info over de workshop:

  • Wat: maak jouw gepersonaliseerde kerstkrans
  • Waar: restaurant Luc in Utrecht
  • Wanneer: Zaterdag 1 december om 9:30-12:00 of 13:30-16:00
  • Materiaal inbegrepen
  • Hapje & drankje
  • Christmas vibes

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Klik dan hier om je in te schrijven!

diy christmas workshop

kerst decoratie

DIY CHRISTMAS WORKSHOP

Eerder gaven Tanja en ik al een workshop ism Bosch, hier lees je er meer over. Dit beviel ons eigenlijk zo goed dat we het er al vaker over hadden om nog eens samen een workshop te geven. Het werkt wel erg lekker met z’n tweeën, je vult elkaar aan en krijgt (al kletsend) ook nog eens een stuk meer gedaan op een dag! Het kan dus zomaar dat we dit vaker gaan doen… Eerst maar eens beginnen met deze Diy Christmas Workshop. Met de feestdagen in het vooruitzicht vind ik het altijd heerlijk om bezig te zijn met zelfmakers, herkenbaar? Op mijn blog wijdde ik er zelfs een hele categorie aan: “Kerst Inspiratie“. Want een kerst zonder een gezellig kersthuis is voor mij geen optie hoor!

Denk jij er net zo over & wil je ook zo’n mooie kerstkrans aan de muur? Hopelijk zie ik je dan bij onze workshop op 1 december!

kerstversiering

kerst cadeautjes  kerst diy

diy kerstkrans

workshop  kerstkrans

diy kerstkrans

kerstkrans

Fotografie: Marij Hessel / Styling: Marij Hessel & Tanja van Hoogdalem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.