Een nieuwe kleur in de woonkamer met Flexa

kleur in de woonkamer

DE KLEUR VAN VANILLEVLA

Het was tijd voor meer kleur in de woonkamer na een poosje van de frisse witte muur te hebben genoten. Een tijd geleden schilderde ik deze wand van donkergroen naar wit, altijd met het idee dat er uiteindelijk weer een nieuwe kleur op zou komen. Ik verzamelde inspiratie op een speciaal aangemaakt Pinterest bord, scheurde plaatjes uit magazines en bewaarde mooie kleurrijke beelden op Instagram. Er kwam overduidelijk een kleur naar voren, lichtgeel! Voor mij persoonlijk gaat het kiezen van een kleur vooral op gevoel maar dat geldt niet voor iedereen. Ik hoor namelijk regelmatig dat veel van jullie het erg spannend en lastig vinden om de juiste kleur voor de woonkamer te kiezen. Het gevoel dat het “in 1 keer goed moet zijn” is sterk aanwezig wat de keuze natuurlijk niet makkelijker maakt. In mijn uitgebreide blog voor Flexa geef ik tips voor het kiezen van de juiste kleur, je leest hem hier! Ook geef ik daar nog wat tips over hoe je de verfklus aan kunt pakken. Ik koos deze keer voor de kleur “Gentle Honey” van Pure by Flexa ColorLab. Het doet me een beetje denken aan de kleur van vanillevla! Wat vinden jullie van deze nieuwe kleur in onze woonkamer?

kleur in de woonkamer

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Flexa.

Styling & fotografie: Marij Hessel

2 replies on “Een nieuwe kleur in de woonkamer met Flexa

  • Maria ten Hoeve

    Wat een mooie en rustgevende kleur, dat lichtgeel. Ik ben ook met Pinterest begonnen omdat ik de muur wil schilderen met Flexa verf, maar bij komt er nog niet heel duidelijk een kleur naar voren, het is een mix van van alles en nog wat… Hopelijk kan ik snel een keuze maken.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.