Kerstboeket van Fleurop voor kleurrijke feestdagen

Fleurop kerstboeket

Voor deze blogpost ging ik aan de slag met een kleurrijk kerstboeket in de huiskamer… Als ik om me heen kijk zie ik dat bij veel mensen de kerstkriebels al goed aanwezig zijn. Ik zit nu eigenlijk ook gewoon te wachten tot het een beetje “geoorloofd” is om een kerstboom in huis te halen. Het liefst had ik er al lang eentje in huis gehad als ik eerlijk ben. Waar wacht ik dan eigenlijk op? Meestal sleep ik kort na Sinterklaasavond een echte kerstboom naar binnen, dan “mag” ik van mezelf! Dit gaat dus zeker niet lang meer duren… Nieuwsgierig hoe ons huis er vorig jaar uitzag tijdens de kerst? Neem hier dan een kijkje!

KERSTBOEKET

Wel ben ik al druk bezig om ons huis in kerstsfeer te brengen met wat subtiele versieringen zoals kransen, wat lichtjes, veel kaarsen en hier en daar een miniboompje of kerstster. Ook ging ik dus voor Fleurop aan de slag met twee prachtige kerstboeketten die ik zelf mocht uitzoeken. Ik begon met dit kleurrijke boeket waarvoor ik gelukkig de perfecte vaas voor klaar had staan. Ben je zelf niet in het bezit van een wat grotere vaas? Fleurop heeft een mooie lijn met verschillende vazen die je bij je boeket kunt bestellen, ideaal!

Fleurop kerstboeket

KLEUREXPLOSIE

Het boeket werd bij mij thuis afgeleverd en na het schuin afsnijden van de stelen en het toevoegen van de snijbloemenvoeding kon ik hem zo in de vaas laten glijden, erg fijn als je snel een goede eyecatcher wilt voor op je eettafel of salontafel. Zo’n mooi groot boeket brengt gelijk sfeer in huis! Ik koos ervoor om het kerstboeket op de salontafel te zetten. Heerlijk zo’n kleurexplosie! Om het boeket heen kwamen nog wat kleine theelichtjes voor wat extra gezelligheid.

Fleurop kerstboeket

KERSTVERSIERING

Het plankje achter de bank is ideaal om regelmatig te veranderen door er andere accessoires op te zetten. Zo verander ik de huiskamer binnen no time voor net een andere sfeer. Natuurlijk is dit ook ideaal tijdens de feestdagen om een gezellige sfeer te creëren. Geïnspireerd door de kleuren van het boeket verzamelde ik wat gekleurde kaarsen en kandelaars in goud en hout. Er kwamen wat kleine lampjes bij en twee kerststerren die ik vorig jaar bij de kringloop vond. Voor nog wat meer kleur maakte ik een krans van roze en okergele kerstballen. Ik had nog een metalen ring liggen waar ik de kerstballen met een dun touwtje aan vastbond.

Fleurop kerstboeket

Fleurop kerstboeket

Fleurop kerstboeket

EXTRA LANG GENIETEN

Je kunt het boeket natuurlijk ook verdelen over verschillende kleinere vaasjes. Zet ze bijvoorbeeld door je hele huis zodat je er op meerdere plekken van kunt genieten! Ik gebruikte wat vaasjes die ik door de jaren heen heb verzameld in verschillende kleuren, vormen & hoogtes en plaatste die samen op een roze schaal. Door de mooiste bloemen hierover te verdelen krijg je een fijne compositie. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen zodra je merkt dat een deel van het boeket gaat verwelken. Zo geniet je des te langer van je boeket! Volgende week laat ik je zien hoe ik het tweede kerstboeket gebruikte in huis, so stay tuned!

Fleurop kerstboeket

Fleurop kerstboeket

Fleurop kerstboeket

Fleurop kerstboeket

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Fleurop.

Photography: Marij Hessel

5 replies on “Kerstboeket van Fleurop voor kleurrijke feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.