Buiten eten in stijl met een nieuwe tuinset van Hartman

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

Wat een heerlijk zomers weer is het de afgelopen dagen geweest! Wij hebben er volop van kunnen genieten tijdens een weekendje Vlieland (zo rustgevend en gezellig) en daarna ook nog lekker thuis… Ik ging aan de slag in de tuin met ons tuinhuisje, hierover snel meer. Ook werd deze week de nieuwe tuinset van Hartman geleverd die ik een tijdje geleden uit mocht zoeken, lucky me! Ik koos voor de “Sophie Teak Table Top“, een teakhouten ronde tafel gecombineerd met zwarte stoelen. Wat ben ik blij met deze mooie tuinset!

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

RONDE TAFEL

Ik viel gelijk voor deze tuinset van Hartman vanwege de ronde tafel, ik houd van ronde tafels! Daarbij is deze tafel ook nog eens uitgevoerd in teakhout, ook al iets waar ik zo gek op ben. Door het teakhout en het design doet deze set me denken aan Deens design uit de jaren 60 en 70, een perfecte match voor mij dus! De Sophie Studio Armchair compleet in zwart geeft lekker wat pit aan onze tuin en zijn ook nog eens erg tijdloos. De stoeltjes beloofden erg lekker te zitten en daar is niets aan gelogen! Dit was ook het eerste dat Evert opmerkte toen hij erin ging zitten, comfort is iets dat hij erg kan waarderen… Ik was het helemaal met hem eens, hier kunnen we zeker wat avonden lekker lang in tafelen en borrelen!

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

TAFELEN

Vanaf de dag dat deze set werd geleverd hebben Evert en ik hier iedere avond aan gegeten. Omdat het nog zo lekker warm was buiten heb ik hier na het eten zelfs nog wat uurtjes aan kunnen werken, wat ontzettend fijn! Dit is eigenlijk de eerste echte eettafel voor buiten die wij bezitten. Hiervoor hadden we een soort biertafel die na een hoop regenbuien en op & af springende katten, steeds iets minder stevig werd. Daarbij was hij ook te gammel en net niet groot genoeg om lekker aan te eten. Ik merk nu al hoe fijn het is om een ruime, stevige en niet te vergeten mooie eettafel in de tuin te hebben. Hier gaan wij zeker veel gebruik van maken!

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

HARTMAN-TUINSET-SOPHIE

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hartman.

Fotografie: Marij Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.