Wandrekjes van WOOOD in onze hal

wandrekje met plantjes

Ik heb een ding met wandrekjes… Als ik er zo over nadenk heb ik er best een aantal in huis hangen! Zo hangt er een vintage Tomado wandrek in de woonkamer waar ik al menig plantenfamilies een plekje op heb gegeven, er hangt sinds kort een heel tof wandrekje (de FENCY) boven mijn bureau, in onze kledingkamer hangt een wandrekje en nu hangen er ook nog eens twee mooie wandrekjes in onze hal. Deze twee wandrekjes (of wandrek en wandplank) zocht ik uit bij WOOOD. Dit fijne merk, dat o.a. te koop is bij vtwonen en KARWEI, heeft een vrij uitgebreide collectie aan leuke wandrekjes, wandplanken, wandkasten en kapstokken waar je eigenlijk alle kanten mee op kunt! In deze blogpost laat ik je zien hoe ik dit wandrek en deze wandplank toepaste in onze hal.

blauwe muur

wandrekje met plantjes

BLAUWE HAL

Recent kreeg onze hal een makeover. De muren en het plafond werden gestuct en de muren & een deel van het plafond, kregen de kleur “Real Indigo” van Flexa. Wat een verschil! Alleen van de vloer wordt ik nog niet zo vrolijk maar dit komt binnenkort helemaal goed… Dag saaie hal, hallo kleur statement bij binnenkomst! Qua styling hield ik het voor mijn doen vrij rustig. Ik hing wat lijsten en een klok aan de muur en daar hield ik het bij. Toen ik het aanbod kreeg om aan de slag te gaan met de collectie van WOOOD, vond ik de grote wand in de hal toch wel de perfecte plek op de uitgekozen items toe te passen! Het wandrek en de wandplank zijn tijdloos qua design dus ik zal hier niet snel op uitgekeken raken. Het fijne aan wandrekjes en wandplanken is dat je er eindeloos mee kunt stylen! Je kunt er je mooiste schatten op kwijt of ze vullen met planten, lijsten, magazines en boeken.

hal met blauwe muur

blauwe muur met wandrekjes

STYLEN MET JE FAVO DECORATIE

Ik vulde het wandrek met wat kleine plantjes (hoge plantjes passen niet tussen de planken), mijn zelfgemaakte spiegel met marmeren voet een kleine poster, presse papiers van de kringloop en een houten potje om wat sleutels in op te bergen. Op de wandplank kwam een grote lijst met blauwe ecoline print van Desenio, wederom een plant en een klokje dat ik ooit bij de kringloop vond. Een fijne verzameling die er over een tijdje zomaar weer anders uit zou kunnen zien…

Je kunt deze items natuurlijk in verschillende ruimtes in huis gebruiken. Ik zie ze ook wel voor me in de badkamer voor al je verzorgingsproducten of in de keuken met je favoriete kookboeken, kruiden en flessen olie en azijn! In de kinderkamer zou zo’n wandrek ook niet misstaan met wat speelgoed, voorleesboekjes en knuffels! Multifunctioneel dus en altijd wel weer te hergebruiken in een andere ruimte. Waar zou jij zo’n wandrek of wandplank ophangen in huis?

wandrek met poster

planten in wandrek

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Woood.

Fotografie: Marij Hessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.